nieuws

Ook aanbieder moet van Bos dienstverlening uitleggen

Archief

Ook aanbieders zijn vanaf 1 januari verplicht de klant vóór de offerte en bij de kostenverklaring informatie over aard en reikwijdte van de dienstverlening te geven.

 

Minister Bos schrijft dit in een brief aan de Tweede Kamer waarin hij aankondigt versie 2 van het Besluit Gedragstoezicht Financiële Ondernemingen (BGFO-II) door te schuiven naar 1 januari. De reacties vanuit de branches maken zorgvuldige verwerking en nader overleg noodzakelijk, schrijft Bos.

 

  &nbspHet uitstel betreft niet het dienstverleningsdocument voor het intermediair. Dit moet wel vanaf 1 juli worden verstrekt, aldus Bos. Hij schrijft ook dat het BGFO-II zal worden uitgebreid met woonlasten- en kredietbeschermers en met uitvaartverzekeringen.

 

Reageer op dit artikel