nieuws

NN lanceert verzekering voor bestelauto’s van zzp’ers

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert een nieuwe bestelautoverzekering voor zzp’ers.

 

De polis is los te sluiten, maar wie de verzekering sluit binnen de ZekerheidsCombinatie voor zzp’ers, ontvangt een premiekorting die kan oplopen tot maximaal 30%. Dat is geen actietarief, maar een blijvende korting die tot stand komt doordat drie opeenvolgende bonus-malustreden worden overgeslagen en alle voorgaande schadevrije jaren mogen worden meegenomen.

 

  &nbspDe kortingsregeling geldt voor alle dekkingsvarianten: WA, WA-extra en WA-casco. Aan de WA-cascovariant is een nieuwwaarderegeling toegevoegd. "Doel van deze introductie is om de combinatie van ons zzp-pakket met een bestelautoverzekering aantrekkelijker te maken voor die groep ondernemers die nog steeds het snelste groeit", aldus Angela Lijmbach, manager Productmarketing Schadeverzekeringen. "Immers, het overgrote deel van de verzekerde zzp’ers ‘werkend met gereedschap’ rijdt in een bestelauto."

 

  &nbspNationale-Nederlanden voorziet een toename van nieuwe bestelauto’s, onder andere door de onlangs door de overheid geïntroduceerde sloopregeling.

 

Reageer op dit artikel