nieuws

NN lanceert polis voor bestelauto’s van ZZP’ers

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert een nieuwe bestelautoverzekering voor ZZP’ers. Wie deze polis sluit binnen de ZekerheidsCombinatie ontvangt maximaal 30% premiekorting. Die komt tot stand doordat drie opeenvolgende bonus-malustreden worden overgeslagen en alle voorgaande schadevrije jaren mogen worden meegenomen.

NN lanceert polis voor bestelauto’s van ZZP’ers

De kortingsregeling geldt voor alle dekkingsvarianten: WA, WA-extra en WA-casco. Aan de WA-cascovariant is een nieuwwaarderegeling toegevoegd. "Doel van deze introductie is om de combinatie van ons ZZP-pakket met een bestelautoverzekering aantrekkelijker te maken voor die groep ondernemers die nog steeds het snelste groeit", aldus Angela Lijmbach, manager Productmarketing Schadeverzekerigen. "Immers, het overgrote deel van de verzekerde ZZP'ers 'werkend met gereedschap' rijdt in een bestelauto."
Nationale-Nederlanden voorziet een toename van nieuwe bestelauto's, onder andere door de onlangs door de overheid geïntroduceerde sloopregeling.

Reageer op dit artikel