nieuws

Nieuwe uitvaartverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Archief

Het volmachtbedrijf Verzekeruzelf.nl zet een nieuwe uitvaartverzekering in de markt: de Uitvaartgeschenk Verzekering. De verzekering bestaat uit twee elementen: het Uitvaartgeschenk en een verzekering.

Nieuwe uitvaartverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Op de website van de Uitvaartgeschenk Verzekering worden de persoonlijke wensen aangegeven. Een uitvaartcalculator laat direct zien wat de kosten zijn en hoe hoog de premie wordt. Er is geen verplichting om bepaalde diensten af te nemen, zoals volgauto's of rouwkaarten. De nabestaanden ontvangen geen geld. De verzekeraar rekent direct af met de uitvaartverzorger. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
Het tweede element, het Uitvaartgeschenk, bestaat uit vijf Baboushka-poppetjes, die symbool staan voor het gezin. De set wordt geleverd met een verfset, zodat partners, kinderen of kleinkinderen er een persoonlijk sieraad van kunnen maken. De informatie over de persoonlijke wensen en de toegang tot de verzekering zijn in de Baboushka-poppetjes te vinden.

Reageer op dit artikel