nieuws

Nieuwe Ecurion-vestiging in Haarlem

Archief

Kees van Duin Financieel Advies in Haarlem is de vierde vestiging geworden van franchiseorganisatie Ecurion. Deze organisatie is net als Credion een dochter van het Friese Fortion. Waar Credion optreedt als zakelijke financiële dienstverlener voor ondernemers, richt Ecurion zich op de privé financiën en particuliere producten voor ondernemers.

Nieuwe Ecurion-vestiging in Haarlem

Ecurion richt zich vooral op de financiering van de eigen woning, het afdekken van risico's en vermogensopbouw voor ondernemers, vrije beroepers, freelancers en zzp'ers. Waar mogelijk zoekt men de scheidslijn op tussen privé- en zakelijke financiën. "Omdat juist op dat gebied veel winst voor ondernemers valt te halen", volgens Kees van Duin.
Ecurion werkt niet op provisiebasis maar met een vast tarief. De provisie van geldverstrekkers wordt volledig teruggestort. Ecurion zegt dit jaar nog minimaal vijf kantoren te openen om, aansluitend bij het Credionnetwerk (35 vestigingen), in 2011 door te groeien naar een landelijke organisatie van zo'n dertig kantoren.

Reageer op dit artikel