nieuws

Nieuw polisadministratiesysteem op de markt

Archief

Softwarebedrijf Triple S Unlimited heeft zijn offertesoftware uitgebouwd tot een administratiesysteem voor verzekeringspolissen: BizTrack.

Nieuw polisadministratiesysteem op de markt

Voor elke verzekeraar en voor elk nieuw product wordt een rekenkern ontwikkeld door Triple S. Die rekenkern wordt ontwikkeld op basis van een Excel-sheet, gemaakt door een actuaris. Voordeel van deze applicatie zou zijn dat er geen lange analysetrajecten noodzakelijk zijn om vast te stellen hoe de gewenste tariefstelling kan worden ingeregeld in de ICT-systemen. Ook zou het eenvoudiger zijn om de rekenkernen van front- en backofficesystemen op elkaar af te stemmen. De applicatie kan ook gebruik maken van bestaande rekenkernen.

Reageer op dit artikel