nieuws

Na DSB ook Afab onder loep AFM

Archief

De Autoriteit Financiële Markten houdt een onderzoek naar de activiteiten van Afab Geldservice op het gebied van betalingsbeschermers. Eerder kwam naar buiten dat er een onderzoek bij DSB Bank loopt.

Na DSB ook Afab onder loep AFM

Het onderzoek bij Afab is in mei van start gegaan. Diverse AFM'ers hebben in het kantoor in Amersfoort onderzoek gedaan. Afab-topman Maasbert Schouten ontkende geruchten daarover aanvankelijk. Die ontkenning wordt door de toezichthouder tegengesproken. Daarop heeft Schouten toegegeven dat een onderzoek door de AFM loopt bij Afab Geldservice. Dat is gericht op betalingsbeschermingsverzekeringen die gepaard gaan met kredieten. Volgens Schouten worden meerdere marktpartijen in dat onderzoek betrokken.

Reageer op dit artikel