nieuws

Meijers nieuwe Bipar-voorzitter

Archief

Jaap Meijers (62) is gekozen tot voorzitter van Bipar, de Europese organisatie van assurantiemakelaars, die 80.000 intermediairs vertegenwoordigt en waarbij zowel NVA en NBVA zijn aangesloten.

 

  &nbspMeijers is de eerste Nederlandse voorzitter van deze organisatie. Hij was van 1997 tot 2001 voorzitter van het internationale World Wide Broker Network (WBN). In Nederland is hij onder meer bekend van Meijers Assurantiën in Amstelveen, het bedrijf dat hij in 1973 startte en dat inmiddels tot de grotere assurantiemakelaars in ons land behoort.

 

De Jong bestuurslid

  &nbspDe Nederlandse inbreng is verder vergroot met de benoeming van Frank de Jong van NVA-kantoor De Jong Assurantiën in Den Helder tot bestuurslid. Daarnaast is NVA-directeur Niels Mourits lid van het directiecomité geworden, terwijl Rob Groenemeijer binnen de Bipar de NBVA vetegenwoordigt.

 

Reageer op dit artikel