nieuws

Meeùs Assurantiën neemt twee portefeuilles over

Archief

Meeùs Assurantiën heeft de verzekeringsportefeuille van Klaassen Assurantiën in Groningen overgenomen en met terugwerkende kracht tot 1 juni ook de portefeuille van Boelens Jorritsma overgenomen. Hierover heeft Meeùs Assurantiën recentelijk overeenstemming bereikt met de curator van het laatste bedrijf.

Meeùs Assurantiën neemt twee portefeuilles over

Door de overname van Boelens Jorritsma is aan de onzekere situatie waarin de verzekeringsrelaties na het faillissement verkeerden een einde gekomen. Van Klaassen Assurantiën heeft eigenaar Hans Klaassen na 37 jaar actief te zijn geweest als assurantietussenpersoon besloten zijn activiteiten over te dragen. Meeùs wil autonoom groeien, maar blijft ook kijken naar de mogelijkheden om kantoren over te nemen. Met deze acquisities verstevigt Meeùs zijn marktpositie in het noorden van Nederland. Meeùs gaat met vaste accountteams de klanten van Klaassen en Boelens Jorritsma adviseren.

Reageer op dit artikel