nieuws

Jan Westerbeek eerste directeur VNAB

Archief

De Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) heeft Jan Westerbeek (57) aangetrokken als directeur. De benoeming van Westerbeek is een uitvloeisel van de onlangs aangekondigde professionaliseringsslag van de VNAB.

Jan Westerbeek eerste directeur VNAB

Westerbeek, die in 1977 als jurist afstudeerde aan de Universiteit van Tilburg, was ruim 22 jaar werkzaam bij verzekeraar Nieuwe Hollandse Lloyd
(inmiddels opgegaan in Reaal), laatstelijk als algemeen directeur. Sinds 2006 houdt hij zich met zijn eigen bedrijf Vimani binnen de verzekeringsbranche bezig met projecten op het gebied van (interim) management en bedrijfsadvisering. Bij de VNAB zal Westerbeek de bureau-organisatie leiden en invulling gaan geven aan nieuwe activiteiten op het gebied van belangenbehartiging,  kennisontwikkeling en marketing.

Reageer op dit artikel