nieuws

ING’er Okhuijsen versterkt bestuur van SNS Reaal

Archief

Dick Okhuijsen zal per 1 september de raad van bestuur van SNS Reaal gaan versterken. Hij wordt primair verantwoordelijk voor de verzekeringsactiviteiten van Reaal en Zwitserleven.

 

De 43-jarige Okhuijsen was vanaf 1990 werkzaam voor ING en bekleedde onder meer managementfuncties bij Nationale-Nederlanden. Zijn huidige functie is chief executive officer van de Japanse levensverzekeraar van ING. Tussen 2004 en 2008 vervulde hij dezelfde functies voor ING Insurance in Tsjechië en Slowakije.

 

  &nbspNa zijn benoeming tot lid van de raad van bestuur van SNS Reaal, gaat hij ook deel uitmaken van de statutaire directie van SNS Bank en Reaal Verzekeringen. Directievoorzitter van Reaal is Wim Henk Steenpoorte (44); bij Zwitserleven vervult Corné van Nijhuis (46) die functie.

 

Reageer op dit artikel