nieuws

Hypotheek-APK bij Hypotheekshop

Archief

De Hypotheekshop gaat tweejaarlijks het gegeven hypotheekadvies aan klanten controleren.

 

Met deze Advies Periodieke Keuring (APK) toetst de franchiseketen of het voor de klant mogelijk is een lagere rente te krijgen. Daarnaast voorziet de APK in een tussentijdse pensioenanalyse, biedt het begeleiding bij renteherziening en informeert het de klant over renteontwikkelingen en verwachtingen. "We zien het als onze verantwoordelijkheid er ook in de toekomst voor te zorgen dat de hypotheek en het advies afgestemd blijven op de persoonlijke en financiële situatie van de klant", aldus Hypotheekshop-directeur Ron Bavelaar. "Onze APK is geen extra dienst, maar normale service waar alle mensen met een hypotheek recht op hebben."

 

Reageer op dit artikel