nieuws

Helthuis volgt Hage op bij Monuta

Archief

Jeanine Helthuis is per 1 september de nieuwe directievoorzitter van Monuta. Zij volgt Cors Hage (62) op, die per die datum vertrekt.

Helthuis volgt Hage op bij Monuta

Cors Hage is veertien jaar werkzaam geweest bij de uitvaartverzekeraar. Hij heeft bij Monuta de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. "Ik sluit een mooie periode af en blijf actief in bestuurlijke functies, zoals ik die nu ook al vervul", aldus Cors Hage. Hij is onder meer voorzitter van de raad van toezicht van de stichting Apenheul en vervult een zelfde functie bij de woningbouwvereniging Ons Huis, beide in Apeldoorn.
Helthuis (46) is nu nog general manager Retail Banking bij Fortis Bank Nederland en lid van de raad van bestuur van de bank. "De ervaringen die ik bij de bank en ook bij andere bedrijven heb opgedaan, komen samen in de nieuwe uitdaging als directievoorzitter bij Monuta. De combinatie van zakelijke en menselijke aspecten spreekt mij zeer aan", blikt Helthuis vooruit.

Reageer op dit artikel