nieuws

Goudse komt met garantiepolis

Archief

De Goudse heeft het Opbouwplan ontwikkeld, een garantieverzekering die een rente biedt van minimaal 3%. Deelnemen kan vanaf _ 50 per maand.

 

De gegarandeerde rente van 3% wordt hoger als de marktrente hoger is De overrente kan naar keuze worden gestort in hetzelfde garantiefonds als de premies of in een beleggingsfonds dat is gekoppeld aan de AEX. De minimale looptijd van de polis is tien jaar. Bij die duur is de minimale inleg _ 100 per maand; bij een looptijd vanaf 15 jaar is de minimale maandpremie _ 50. De koopsomvariant kan worden gesloten vanaf een looptijd van drie jaar, waarbij minstens _ 2.500 moet worden gestort.

 

  &nbspVoor de overlijdensrisicodekking kan uit vier varianten worden gekozen. Het is mogelijk alle stortingen te laten terugbetalen of een vast bedrag te laten uitkeren aan de nabestaanden. Verder kan voor de universal-lifevariant worden gekozen waarbij het verzekerde bedrag fluctueert, afhankelijk van het opgebouwde vermogen. Tot slot kan de verzekerde ervoor kiezen om geen overlijdensdekking te nemen en de opgebouwde waarde aan De Goudse te laten vervallen. In dat geval stort de maatschappij maandelijks een extra bedrag op de rekening van de verzekerde.

 

  &nbspOndernemers die het Opbouwplan sluiten, krijgen premiekorting als ze de polis combineren met andere Goudse-verzekeringen.

 

Reageer op dit artikel