nieuws

Geen Stijl geeft Tiemersma lik op stuk

Archief

De website Geenstijl.nl heeft Achmea-woordvoerder Bertwin Tiemersma een koekje van eigen deeg gegeven met betrekking tot het inbraakrisico.

Geen Stijl geeft Tiemersma lik op stuk

Maandagochtend gaf Tiemersma namens FBTO een persbericht uit waarin werd gewaarschuwd voor de gevaren van interactieve fenomenen als Hyves en Twitteren. Tiemersma blijkt echter zelf een makkelijk slachtoffer te zijn.
Geen Stijl vond op internet al rap het woonadres van Tiemersma. Bertwin twittert er zelf lustig op los en laat via Twitter weten dat hij een mooi nieuw apparaat heeft besteld en ook dat-ie de deur uitgaat om te sporten.
"Briljant stukje freepublicity-guerillamarketing van de FBTO. 'Hyves en Twitter-berichten leiden tot vakantie-inbraak', sneert GeenStijl. "Creatief genie achter dit bericht is Bertwin Tiemersma, freepublicity-communicationspipo bij de FBTO."
Dankzij het bericht zou Nederland weer een stukje veiliger zijn en inbrekers het nakijken hebben. "Ow, en meelezende inbrekerts. Nu u toch research doet via internet", vervolgt Geenstijl om daarna een grote reeks persoonlijke gegevens van Tiemersma prijs te geven.

Reageer op dit artikel