nieuws

Fröhlich krijgt leiding Cunningham Lindsey Nederland

Archief

De integratie van Cunningham Lindsey en GAB Robins Takkenberg in ons land is per 1 september een feit. De nieuwe, 260 medewerkers tellende, organisatie Cunningham Lindsey Nederland zal dan aangestuurd worden door voormalig GAB-directeur Jeroen Fröhlich als algemeen directeur.

Fröhlich krijgt leiding Cunningham Lindsey Nederland

De expertisediensten van de nieuwe organisatie, ontstaan door de overname van GAB door Cunningham en goed voor een omzet van circa € 28 mln, worden ingericht naar (verzekeringtechnisch) aandachtsgebied. Klaas Brand krijgt de verantwoordelijkheid voor de productgroep Aansprakelijkheid/CAR; Peter van Rensen gaat de Property-groep leiden. De Nederlandse Antillen vallen onder de verantwoordelijkheid van Jan Willemse, die de divisie Internationaal leidt.
Fröhlich wordt eindverantwoordelijk voor de Personenschade-groep. De claimsmanagementactiviteiten vormen een apart bedrijfsonderdeel van waaruit ook de regresvoering wordt gepleegd. Ook risico-inspecties, vooropnamen en risicomanagement worden in een apart onderdeel samengevoegd onder leiding van Bram Visser. De Marine- en Transport-activiteiten worden als Cunningham Lindsey Marine een zelfstandig bedrijfsonderdeel in de nieuwe internationale structuur, onder leiding van Ton Schox.

Reageer op dit artikel