nieuws

Fröhlich aan roer Cunningham

Archief

De integratie van Cunningham Lindsey en GAB Robins Takkenberg in ons land is per 1 september een feit.

 

De nieuwe, 260 medewerkers tellende, organisatie Cunningham Lindsey Nederland zal dan aangestuurd worden door voormalig GAB-directeur Jeroen Fröhlich als algemeen directeur.

 

  &nbspDe expertisediensten van de nieuwe organisatie, ontstaan door de overname van GAB door Cunningham en goed voor een omzet van circa _ 28 mln, worden ingericht naar (verzekeringtechnisch) aandachtsgebied. Klaas Brand krijgt de verantwoordelijkheid voor de productgroep Aansprakelijkheid/CAR; Peter van Rensen gaat de Property-groep leiden. De Nederlandse Antillen vallen onder de verantwoordelijkheid van Jan Willemse, die de divisie Internationaal leidt.

 

  &nbspFröhlich wordt eindverantwoordelijk voor de Personenschade-groep. De claimsmanagementactiviteiten vormen een apart bedrijfsonderdeel van waaruit ook de regresvoering wordt gepleegd. Ook risico-inspecties, vooropnamen en risicomanagement worden in een apart onderdeel samengevoegd onder leiding van Bram Visser. De Marine- en Transport-activiteiten worden als Cunningham Lindsey Marine een zelfstandig bedrijfsonderdeel in de nieuwe internationale structuur, onder leiding van Ton Schox.

 

Reageer op dit artikel