nieuws

Financium in zee met Europace

Archief

De Nieuwegeinse serviceprovider Financium heeft hypotheekplatform Europace van Hypoport Stater in gebruik genomen. Financium is daarmee de eerste gebruiker van het platform, dat volgens Stater de standaard voor online hypotheekoffertes moet worden.

Financium in zee met Europace

Hypoport Stater is een joint venture van de Duitse dienstverlener Hypoport en Stater. Met Europace hoopt het bedrijf in Nederland een internetmarktplaats te creëren die geldgevers, serviceproviders, acceptanten en adviseurs met elkaar verbindt. "Financium is de eerste die er mee werkt, maar wij willen er zo snel mogelijk veertig tot vijftig geldgevers in opnemen", zegt Cindy de Putter van Hypoport Stater. "Het moet de standaard in de markt worden. In Duitsland gaat 55% van alle offertes al via Europace", aldus De Putter.  

Reageer op dit artikel