nieuws

Financium eerste die Staters platform Europace gebruikt

Archief

Financium heeft hypotheekplatform Europace in gebruik genomen. De Nieuwegeinse serviceprovider is daarmee de eerste gebruiker van het platform van Hypoport Stater.

 

Hypoport Stater is een joint venture van de Duitse dienstverlener Hypoport en hypotheekverwerker Stater. Volgens Stater moet Europace, dat in het slotkwartaal van 2008 werd gelancerd, de standaard voor online hypotheekoffertes moet worden. Met Europace hoopt het bedrijf in Nederland een internetmarktplaats te creëren die geldgevers, serviceproviders, acceptanten en adviseurs met elkaar verbindt.

 

  &nbsp"Financium is de eerste die er mee werkt, maar wij willen er zo snel mogelijk veertig tot vijftig geldgevers in opnemen", zegt Cindy de Putter van Hypoport Stater. "In Duitsland gaat al 55% van alle offertes via Europace."

 

  &nbspFinancium is eigendom van Direct Wonen. Circa 1.200 intermediairbedrijven maken gebruik van de diensten van de serviceprovider.

 

Reageer op dit artikel