nieuws

Feyenoord-shirt op ASR-gebouw

Archief

Feyenoord heeft vrijdag het nieuwe tenue voor het komende voetbalseizoen gepresenterd. De naam van verzekeraar ASR Nederland zal daarbij op de borst van de Rotterdammers prijken. Ter onderstreping hangt een mega-shirt op de gevel van het ASR-kantoor aan het Weena, in het centrum van Rotterdam.

Feyenoord-shirt op ASR-gebouw

De relatie van Feyenoord met ASR dateert al van 1991, toen Stad Rotterdam, sponsor van Feyenoord werd. Vanaf 2002 ging die sponsoring over naar moederbedrijf Fortis; sinds 4 maart staat ASR weer op het shirt. Het sponsorcontract loopt tot de zomer van 2010. "Voetbalsponsoring was en is een bewezen middel om naamsbekendheid bij het publiek te genereren", zegt Boudewijn van Uden, directeur Marketing en Verkoop van ASR. "Dit komt ons goed van pas, nu wij een nieuwe naam hebben."

Reageer op dit artikel