nieuws

Eric Bloem riskmanager van het jaar

Archief

Eric Bloem is tijdens het dertiende Narim-congres gekozen tot Risk Manager van het Jaar. Bloem, oud-voorzitter van de Narim, werkt al dertig jaar voor de verzekeringstak van bierbrouwer Heineken.

Eric Bloem riskmanager van het jaar

De Narim (Nederlandse Associatie van Risk- en Insurance Managers) heeft tijdens hetzelfde jaarcongres drie nieuwe bestuursleden benoemd. De nieuwkomers zijn Ellen Rekker (risk- en insurancemanager bij de Nederlandse Spoorwegen), Albert van Haastrecht (Ballast Nedam) en Frits van Blitterswijk (LyondellBasell Industries). Zij completeren het Narim-bestuur tot negen leden; Theo Ellenbroek (Nuon/Weom) en Jacqueline Plessius (TNT Express) hebben afscheid genomen.
Komend najaar treedt de huidige voorzitter, Peter den Dekker (Stork), af. Het Narim-bestuur kiest uit zijn midden een opvolger. Den Dekker wordt president van Ferma, de Europese koepelorganisatie voor risk- en insurancemanagement.

Reageer op dit artikel