nieuws

Eigen productenlijn InterFinanceNed

Archief

Onder de naam ‘Wooncomfort’ wordt bij serviceprovider InterFinanceNed een reeks financiële producten ontwikkeld ten bate van het eigen intermediair. Het eerste Wooncomfortproduct is een notarisservice in samenwerking met Anotaris.

Eigen productenlijn InterFinanceNed

"Naast de notarisservice zullen onder de naam Wooncomfort nog een aantal producten onder eigen label het licht gaan zien", zegt directeur Eddie Kempers (foto). "Naast een levensverzekering en bankgarantie komen we eerst met de Wooncomfort Woonlastenverzekering." Als risicodrager daarvan fungeert Bovemij, die dat ook is voor het vergelijkbare eigen merk van Afab.
"De voorwaarden van deze Woonlastenverzekering kunnen gerekend worden tot de beste in de markt", aldus Kempers, die verwijst naar een overzicht in de november-editie van de Geldgids (Consumentenbond). De premie kan per maand of per koopsom worden betaald, maar indien gewenst ook in combinatie van maand- en koopsompremie.

Reageer op dit artikel