nieuws

Ecurion-vestiging in Haarlem

Archief

Kees van Duin Financieel Advies in Haarlem is de vierde vestiging geworden van franchiseorganisatie Ecurion. Deze organisatie is, net als Credion, een dochter van het Friese Fortion.

 

Credion richt zich onder meer op de verstrekking van bedrijfskredieten. De adviseurs krijgen echter regelmatig de vraag van ondernemers of ze hen ook privé bij kunnen staan. Omdat daar andere papieren en diploma’s voor nodig zijn, is Ecurion in het leven geroepen. Ecurion richt zich op de privé-financiën van ondernemers, zoals de eigen woning, vermogensopbouw en verzekeringen. "Op de scheidslijn tussen privé- en zakelijke valt voor ondernemers veel winst te halen", volgens Van Duin.

 

  &nbspEcurion werkt niet op provisiebasis maar vast tarieven. De franchiseorganisatie zegt nog dit jaar vijf extra kantoren te openen om, aansluitend bij het Credionnetwerk (35 vestigingen), in 2011 door te groeien naar een landelijke organisatie van dertig kantoren.

 

Reageer op dit artikel