nieuws

EBplusdiensten kiest voor Maetis

Archief

Het employee benefitsplatform EBplusdiensten kiest voor een samenwerking met arbodienstverlener Maetis. Hierdoor kunnen tussenpersonen en administratiekantoren gratis werken met het EB-platform van EBplusdiensten.

EBplusdiensten kiest voor Maetis

Beide bedrijven hebben een verzuimvolmacht ontwikkeld onder de naam EBplusdiensten Optimaal Pakket. Door de volmacht met Maetis zou een betere schadelastbeheersing mogelijk zijn. Bedrijven krijgen een casemanager toegewezen die vanaf dag drie het verzuim coördineert en verzuimbeperkende maatregelen neemt. De volledige administratieve afhandeling vindt plaats via het platform. De berichten worden automatisch verwerkt en zijn, voor zover toegestaan, beschikbaar voor werkgever, verzekeraar en arbodienst.
Foto: beide partijen poseren voor het pand van Maetis.

Reageer op dit artikel