nieuws

Direct-Office in zee met Starters-Tips

Archief

Direct-Office, het internetinitiatief van 33 NBVA-kantoren, participeert in de nieuwe organisatie Starters-Tips. Op die manier wil Direct-Office leads genereren onder startende ondernemingen.

Direct-Office in zee met Starters-Tips

"Samen met vijftien andere landelijke partners participeren wij in dit nieuwe concept dat zich richt op de startende ondernemer. Wij komen al in beeld tijdens het eerste denkproces van de startende ondernemer", vertelt Ronald Ploeg, mede-initiatiefnemer van Direct-Office.
Starters-Tips, een initiatief van het Almelose Lette Marketing en Consultancy, is gestart in april. "De startende ondernemer wordt twee weken na inschrijving in de Kamer van Koophandel benaderd door Starters-Tips. De verwachting is dat jaarlijks meer dan 100.000 ondernemingen worden ingeschreven bij de KvK. De starter ontvangt het magazine Starters-Tips. Daarin komen allerlei onderwerpen aan bod, waaronder verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij leveren daar exclusief de informatie voor", aldus Ploeg. Op de website www.starters-tips.nl levert Direct-Office ook verzekeringsinformatie. Tijdens de startersbeurzen organiseert het intermediaircollectief workshops over arbeidsongeschiktheid.

Reageer op dit artikel