nieuws

Direct-Office in zee met Starters-Tips

Archief

NBVA-kantoren

 

geven adviezen op

 

site en in blad

 

Direct-Office, het internetinitiatief van 33 NBVA-kantoren, participeert in de nieuwe organisatie Starters-Tips. Op die manier wil Direct-Office leads genereren onder startende ondernemingen.

 

"Samen met vijftien andere landelijke partners participeren wij in dit nieuwe concept dat zich richt op de startende ondernemer. Wij komen al in beeld tijdens het eerste denkproces van de startende ondernemer", vertelt Ronald Ploeg, mede-initiatiefnemer van Direct-Office.

 

  &nbspStarters-Tips, een initiatief van het Almelose Lette Marketing en Consultancy, bestaat sinds april van dit jaar. "De startende ondernemer wordt twee weken na inschrijving in de Kamer van Koophandel (KvK) benaderd door Starters-Tips. De verwachting is dat jaarlijks meer dan 100.000 ondernemingen worden ingeschreven bij de KvK. Zo ontvangt hij het glossy magazine Starters-Tips. Daarin komen allerlei onderwerpen aan bod, waaronder verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij leveren daar exclusief de informatie voor", aldus Ploeg.

 

  &nbspDaarnaast bestaat de website www.starters-tips.nl. Die biedt de mogelijkheid om contact op te nemen met de aanbieders en er staat informatie over beurzen voor starters. "Op deze StartersBeurzen verzorgen wij een workshop over arbeidsongeschiktheid en de bijbehorende verzekeringen. Er zijn er nu drie geweest en wij hebben daar al meerdere vervolgafspraken aan overgehouden", aldus Ploeg. "Het zijn geen mensen die op zoek zijn naar hebbedingetjes, maar echt geïnteresseerde, startende ondernemers.

 

ZZP Plein

Begin dit jaar kondigde Direct-Office aan de koers te verleggen en zich vooral te richten op het midden- en kleinbedrijf. Het intermediairscollectief is inmiddels aanwezig op het ZZP Plein, waarmee ongeveer 300.000 bedrijven bereikt worden. Het plein moet fungeren als leadgenerator voor de 33 NBVA-kantoren.

 

Reageer op dit artikel