nieuws

DIN lanceert Startatp.nl

Archief

Dutch Insurancee Network (DIN) heeft donderdag de nieuwe site Startatp.nl gelanceerd. Die moet voor het intermediair gaan dienen als ‘kantoor in een laptop’ en gaat de ondersteunende sites DIN Direct (voor particuliere verzekeringen) en DIN Zakelijk vervangen.

DIN lanceert Startatp.nl

Behalve de faciliteiten die beide sites al boden op marketing- en klantbeheergebied kent Startatp.nl een module waarmee direct online (schade-)polissen kunnen worden gesloten. "Deze site is het enige wat wij nog willen bieden", aldus DIN-directeur Joep van den Eijkel. "Hiermee moet je via je laptop alles kunnen doen." Volgens hem biedt DIN met de sluitmodule tarieven die kunnen concurreren met de premies van online verzekeraars.
De 184 kantoren die werkten met DIN Direct waren al op Startatp aangesloten; de 167 DIN Zakelijk-kantoren maken er nu ook gebruik van. "De ruim 400 andere DIN-members krijgen ook de beschikking over de site, maar moeten dan wel apart betalen voor de licentie om particuliere of zakelijke verzekeringen te sluiten", aldus Van den Eijkel.

Reageer op dit artikel