nieuws

De Goudse koopt schildersverzekeraar

Archief

De Goudse neemt per 1 oktober met terugwerkende kracht vanaf 1 januari schadeverzekeringsmaatschappij SFS over van A&O Services.

 

Het premie-inkomen van deze verzuimverzekeraar voor schildersbedrijven bedraagt _ 11 mln. "Onze strategie is dat we ons meer willen richten op de zakelijke adviesmarkt", aldus Michel Lamie, bestuursvoorzitter van De Goudse: "Voor De Goudse vormt verzuim een speerpuntproduct waarmee wij onderscheidend zijn, wat door intermediairs en ondernemers wordt gewaardeerd."

 

  &nbspA&O kan zich door deze verkoop weer helemaal richten op het uitvoeren van pensioenadministratie, bestuursondersteuning en communicatie voor pensioenfondsen. Eerder droeg het de levenportefeuille van SFS al over aan SFB Leven, het latere Cordares.

 

Michel Lamie (De Goudse).

Reageer op dit artikel