nieuws

DAK doet proef met Hypoport

Archief

Een deel van de leden van intermediairscollectief DAK doet een proef met het platform Europace van Hypoport Stater.

 

Deelnemers aan de proef hebben gratis toegang tot deze internetmarktplaats voor hypotheken die geldgevers, serviceproviders en adviseurs met elkaar verbindt. Slaagt de proef met het platform dat hypotheekaanvragen verwerkt tot geaccordeerde leningen, dan wordt Europace voor de gehele achterban ter beschikking gesteld.

 

  &nbsp"Wij kijken altijd naar mogelijkheden om de kwaliteit van ons productaanbod en openheid in onze werkwijze te vergroten", zegt DAK’s adjunct-directeur Tim Rijvers. "Het Hypoport-platform is eigentijds, het hypothecaire aanbod is digitaal beschikbaar en voldoet aan de AFM-eisen. De proef zal moeten aantonen dat het gebruik van Hypoport niet alleen een efficiencyslag is, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgt."

 

  &nbspEerder nam serviceprovider Financium Europace al in gebruik. Volgens Hypoport Stater moet het de standaard voor online hypotheekoffertes worden. Hypoport Stater is een joint venture van de Duitse dienstverlener Hypoport en hypotheekverwerker Stater. In Duitsland gaat 55% van alle offertes via Hypoport.

 

Reageer op dit artikel