nieuws

Cornelisse Assurantiën in Malden failliet

Archief

De rechtbank in Arnhem heeft het faillissement over Zuid Gelderland Verzekeringen uitgesproken. Onder die naam heeft het assurantiekantoor een inschrijving in het AFM-register. In de praktijk echter was en ís de onderneming vanuit Malden met vier medewerkers actief onder de naam Cornelisse Assurantiën.

Op internet is de onderneming van de 47-jarige Richard Cornelisse bekend als Cornelisse Groep. Het kantooradres is aan De Grote Loef in Malden. Een besloten vennootschap onder die naam, ook eigendom van Richard Cornelisse, is eveneens failliet verklaard. Onder die vennootschap valt P. de Kleine Assurantiën in Sevenum. Een jaar geleden is zowel die portefeuille als die van Cornelisse Assurantiën verkocht aan Summa Adviesgroep.
De curator van Zuid Gelderland Verzekeringen (Cornelisse Assurantiën) zegt hopelijk deze week een doorstart te kunnen realiseren. Cornelisse zelf toont zich tot dusver voor een toelichting niet bereikbaar.
 
Aanvulling op 1 juli: Namens de curator wordt gemeld dat het dagelijkse beheer van de verzekeringsportefeuille wordt waargenomen door de Veldsink Groep.

Reageer op dit artikel