nieuws

Comparity introduceert rekensoftware SoftRules

Archief

Comparity, het softwarebedrijf van de voormalige Voogd & Voogd-werknemers Jan Jongejan en Hans Bienefelt, heeft de rekensoftware SoftRules ontwikkeld voor verzekeraars en volmachtbedrijven.

 

Het programma zou aanzienlijk sneller, veelzijdiger en gebruiksvriendelijker zijn dan alle bestaande reken- en afsluittools. Het aanpassen van tarieven kan voortaan gedaan worden door de commerciële afdeling, die dicht bij de klant staat. "Daardoor kan met SoftRules veel eerder op veranderingen in de markt worden gereageerd", aldus Jongejan. De snelheid zou bereikt worden doordat men bij grote volumes toe kan met minder hardware. "De software leent zich uitstekend voor het ondersteunen van moderne gebruikersinterfaces waarbij na invoer van gegevens door gebruikers het resultaat direct zichtbaar is."

 

  &nbspVolgens Jongejan is het vergelijken van premies en voorwaarden en het online sluiten van polissen op bestaande sites erg traag. "Bovendien is het inregelen en onderhouden van de tarieven te gecompliceerd. Wij wilden één compleet systeem neerzetten", aldus Jongejan.

 

  &nbspSoftRules is ook in te zetten voor andere taken, waaronder het opschonen van portefeuilles, het uitvoeren van kennisregels bij schadebehandeling en het uitvoeren van kennisregels bij fraudedetectie.

 

Reageer op dit artikel