nieuws

Cardif wil consument wijzen op risico van werkloosheid

Archief

Verzekeraar Cardif hoopt tussenpersonen te bewegen om bestaande hypotheekklanten alsnog te wijzen op de mogelijkheid een verzekering te sluiten tegen arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

 

"De economische omstandigheden van vandaag laten zien dat de risico’s van inkomensverlies relevanter zijn dan ooit", zegt Gaby van Orten, productmanager Cardif. "Omdat niet alle consumenten daar op het hypotheekmoment bij stil hebben gestaan en daar nu misschien spijt van hebben, komen we met deze actie." Voor het intermediair is promotiemateriaal beschikbaar.

 

Hypodomus

Op het gebied van de woonlastenverzekering gaat Hypodomus een samenwerking aan met Cardif. De hypotheek- en makelaarsketen doet voor hypotheken en verzekeringen zoveel mogelijk zaken met minderheidsaandeelhouder Delta Lloyd, maar had nog geen betalingsberschermingsverzekering in het assortiment. De keuze is gevallen op de Hypotheek Opvang Polis (HOP) van Cardif, onder meer omdat die de volledige looptijd van de hypotheek kan bestrijken.

 

  &nbspFranchiseketen Hypodomus heeft momenteel acht vestigingen. Onlangs zijn de 31 makelaarskantoren van Meeùs overgenomen, waarvan er twintig worden omgevormd tot een Hypodomus-vestiging.

 

Reageer op dit artikel