nieuws

Avéro start voor intermediair discussieplatform Voorzie.nl

Archief

Avéro Achmea heeft de website Voorzie.nl in het leven geroepen. Deze is bedoeld als discussieplatform voor intermediairs.

 

De ondertitel van de site is ‘Vastberaden Ondernemen’ en het eerste discussiethema is ‘Op sommige klanten zit je gewoon niet te wachten’.

 

  &nbspAvéro denkt dat het heel verstandig is om van tijd tot tijd eens kritisch naar het klantenbestand te kijken. Directeur Rob ter Mors stelt aan het eind van zijn inleiding: "Om te voorkomen dat kleine klanten je geld gaan kosten, is het zinvol om eens kritisch naar je klantenbestand te kijken. Hoeveel klanten hebben er maar één of twee producten bij jou gesloten? En hoelang is het geleden dat die klanten iets van hun intermediair hebben gehoord? Ga aan de slag met de leads die je in huis hebt. Of doe ze weg. Durf te kiezen."

 

  &nbspBehalve de visie van Avéro is er de visie van een externe expert, een voorstel voor aanpak van het thema en een rondetafeldiscussie.

 

Intermediairs kunnen in maximaal 500 tekens reacties plaatsen. Die kunnen ze voorzien van een kort kenmerk: ‘Eens’, ‘Neutraal’of ‘Oneens’. Er is uiteraard ook een faciliteit om zelf thema’s aan te dragen. De site kent verder elementen als ‘De bieb’ en agenda.

 

Reageer op dit artikel