nieuws

Avéro start discussieplatform voor het intermediair

Archief

Avéro Achmea heeft de website Voorzie.nl in het leven geroepen. Deze is bedoeld als een discussieplatform voor intermediairs. De ondertitel van de site is ‘Vastberaden Ondernemen’. Het eerste discussiethema is ‘Op sommige klanten zit je gewoon niet te wachten’.

Avéro start discussieplatform voor het intermediair

Avéro-directeur Rob ter Mors stelt in zijn aftrap op Voorzie.nl: "Om te voorkomen dat kleine klanten je geld gaan kosten, is het zinvol om eens kritisch naar je klantenbestand te kijken. Hoeveel klanten hebben er maar één of twee producten bij jou gesloten? En hoelang is het geleden dat die klanten iets van hun intermediair hebben gehoord? Ga aan de slag met de leads die je in huis hebt. Of doe ze weg. Durf te kiezen." Behalve de visie van Avéro is er de visie van een externe expert, een voorstel voor aanpak van het thema en een rondetafeldiscussie.
Intermediairs kunnen in maximaal 500 tekens reacties plaatsen. Die kunnen ze voorzien van een kort beginkenmerk: 'Eens', ‘Neutraal' of 'Oneens'. Er is, als bijna vanzelfsprekend, ook een faciliteit om zelf thema's aan te dragen. De site kent verder elementen als 'De bieb' en een agenda. 

Reageer op dit artikel