nieuws

ASR helpt bedrijven bij incasso

Archief

ASR heeft zijn rechtsbijstandverzekering uitgebreid met een gratis online incassoservice.

 

Reden daarvoor is de ontwikkeling dat veel bedrijven momenteel last hebben van debiteuren die niet op tijd betalen. Op een aparte website vinden verzekerden tal van manieren om debiteuren aan te sporen tot betaling. Ook kunnen daar gratis en onbeperkt incasso’s worden ingediend. DAS, de rechtsbijstandpartner van ASR, zorgt voor de afhandeling.

 

  &nbspSpecifieke elementen op de ‘incassosite’ zijn onder meer: een incassoscan (geeft inzicht hoeveel dagen geld uitstaat bij debiteuren en hoeveel kan worden bespaard door incassomaatregelen), een risicometer die aangeeft hoeveel kans een bedrijf loopt op een juridisch conflict, een conceptbrief voor een aanmaning, tips met betrekking tot algemene voorwaarden en een formulier waarmee vorderingen direct online ingestuurd kunnen worden.

 

Reageer op dit artikel