nieuws

Aov-productie Inkomen Continu van Avéro blijft achter

Archief

De vorig jaar geïntroduceerde aov-productlijn Inkomen Continu heeft Avéro Achmea nog niet gebracht wat de maatschappij ervan had verwacht. De ambitie was er vijfhonderd te sluiten, maar dat streven is niet gehaald. “De economische crisis heeft de campagne voor onze nieuwe aov-productlijn behoorlijk doorkruist”, zegt Aad Slot, manager Operations bij Avéro.

Aov-productie Inkomen Continu van Avéro blijft achter

"De zzp'er is absoluut een interessante doelgroep, maar voorzichtig met het sluiten van verzekeringen. De polissen die wel gesloten zijn, betreffen vooral het meest uitgebreide product." De lopende polissen worden in het derde kwartaal geconverteerd naar de Inkomen Continu-producten. Dat betekent dat de klant een nieuw voorstel krijgt voorgelegd.
"Wij gaan er nu een nog intensiever programma op loslaten. Wij gaan kantoren opleiden en meer bekend maken met de voordelen van dit product. Wij gaan Inkomen Continu gericht onder de aandacht brengen bij zestig van onze intermediairkantoren waarmee wij veel zaken doen."

Reageer op dit artikel