nieuws

Aov-adviesmodule bij MoneyView

Archief

MoneyView heeft een aov-module toegevoegd aan de productadviespakketten Advisa en AeQuote.

 

Hiermee is het volgens MoneyView voor financieel dienstverleners mogelijk om voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen een "best passend productadvies" uit te brengen.

 

  &nbspHet advies kan worden vastgelegd in een automatisch te genereren, onderbouwd adviesrapport. Met behulp van de aov-module in Advisa selecteert de financieel adviseur éérst op basis van de wensen van de klant welke producten van welke aanbieders het best passen. Via een vraag-en-antwoordspel wordt een selectie gemaakt van de op de markt aanwezige producten. Vervolgens kan de adviseur voor deze producten een premieberekening maken met behulp van AeQuote, zodat eenvoudig het product met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding kan worden gekozen.

 

  &nbspBeide modules zijn tegen een abonnementstarief verkrijgbaar. MoneyView heeft met partijen als Infa, Afab en de NBVA arrangementen gesloten waardoor aangesloten adviseurs vanaf _ 200 per jaar kunnen beschikken over de nieuwe vergelijkingsmodules.

 

Reageer op dit artikel