nieuws

Aon Nederland haalt topman van Willis binnen

Archief

Aon Nederland brengt concurrerend assurantiemakelaar Willis Nederland een gevoelige tik toe. Directievoorzitter Hugo Wegbrans verruilt Willis binnenkort namelijk voor Aon. Hij keert daarmee terug bij de grootste assurantiemakelaar van ons land, waar hij eerder al achttien jaar werkte.

Aon Nederland haalt topman van Willis binnen

Wegbrans (42) wordt bij Aon per 1 september directeur van het onderdeel Brand. Hij volgt daarmee Erik Klanderman op, die algemeen directeur wordt van Aon Risk Services in Singapore.
Tussen 1986 en 2004 werkte Wegbrans al in diverse functies voor Aon. In september 2004 maakte hij de overstap naar Willis Nederland, waar hij directievoorzitter werd. Formeel verlaat hij Willis per 1 september, maar na het bekendworden van zijn aanstaande overstap naar Aon werkt hij in de praktijk niet meer voor de Amsterdamse assurantiemakelaar.

Reageer op dit artikel