nieuws

Anva en Scope werken samen

Archief

Systeemhuis Anva en softwarebedrijf Scope hebben de handen ineen geslagen. Er is een koppeling gemaakt tussen Anva5, het softwarepakket voor volmachtbedrijven, en Scope ATP.

 

De koppeling leidt tot een crm-oplossing die de partners zelf betitelen als "de sterkste schakel in het IT-landschap van de gevolmachtigde assurantietussenpersoon". "Gezamenlijk bieden wij het intermediair een combinatie van klantenbinding, het op de juiste manier inzetten van medewerkers en kwaliteits- en kostenbeheersing", claimt Fred van ’t Hoff, directielid van Scope.

 

  &nbspScope kent in diverse sectoren achtduizend eindgebruikers van zijn software; Anva is een van de drie grootste softwareaanbieders in de verzekeringsbranche en marktleider in het volmachtsegment.

 

Reageer op dit artikel