nieuws

Afab claimt succes Waerdevol woonlastenpolis

Archief

Afab claimt dat enkele maanden na de introductie van de Waerdevol woonlastenverzekering er al “enkele honderden” verkocht zijn. “Het intermediair is erg enthousiast en het is genomineerd voor beste schadeproduct bij de Gouden Schilden van de Nederlandse Verzekeringsawards.”

Afab claimt succes Waerdevol woonlastenpolis

Afab zegt dat het product doet waarvoor het is ontwikkeld, namelijk een langdurige relatie aangaan met de klant. De provisie is maximaal 30%. "Het product moet gaan winnnen op kwaliteit. Dat lijkt te lukken, getuige de verhouding tussen bijvoorbeeld het aantal koopsom- en premiebetalende producten. De variant Koopsom is voor 23% gesloten, 70% kiest voor de premiebetalende variant en 7% kiest voor de combinatie koopsom en premiebetalend", aldus Afab.

Reageer op dit artikel