nieuws

Adviesboek voor intermediair: ‘Gratis bestaat niet’

Archief

Vrijdag verschijnt het boek ‘Gratis bestaat niet’, geschreven door Wim van Groenewoud (marketingbureau Fidicom). In het boek is informatie gebundeld die voor advisering van en bemiddeling in hypotheken en complexe producten van belang is.

Adviesboek voor intermediair: ‘Gratis bestaat niet’

De aanleiding voor het boek wordt gevormd door de invoering van het BGFO en de complexe regels van de WFT. Het boek is een praktische handleiding voor de financieel dienstverlener waarmee hij zijn bedrijfsmodel kan aanpassen, zijn werkwijze kan laten voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving en een aanreiking van methodes, die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ook komen suggesties aan bod voor de inrichting van het eerste klantgesprek, de structurering van het advies en zijn allerlei documenten toegevoegd die ingepast kunnen worden.
Het door uitgeverij Kluwer uitgebrachte boek 'Gratis bestaat niet' is onderdeel van de serie 'Ondernemen in de financiële dienstverlening' en kost € 33,50.

Reageer op dit artikel