nieuws

ABN Amro nu ook bij HypotheekCompany

Archief

HypotheekCompany heeft het assortiment uitgebreid met de hypotheekproducten van ABN Amro. Na het afscheid van Moneyou van het intermediair schuift moeder ABN Amro steeds vaker bij ketens aan.

 

Eerder maakten serviceprovider Welke en de franchiseketens De Hypotheker en De Hypotheekshop soortgelijke afspraken met ABN Amro. De bank wendde zich begin deze eeuw nog af van het grote intermediair als verkoopkanaal, maar kwam daar in 2005 weer op terug.

 

  &nbspConsumenten die naast de hypotheek ook een Particulier Pakket (betaalpakket) van ABN Amro afnemen, krijgen een korting op de hypotheekrente. Daarnaast ontvangt de tussenpersoon _ 100 voor het aanbrengen van een spaarrekening. Franchisenemers van HypotheekCompany kunnen voorts het concept ‘Intermediair bankieren’ aanbieden.

 

Rienk van Hijum (links) en Marc Leemberg (rechts).

Reageer op dit artikel