nieuws

Zakelijke kredieten bij ING krimpen

Archief

De kredietverlening van ING aan grote bedrijven is wereldwijd teruggelopen. De grootzakelijke bankdivisie heeft tussen begin oktober en eind maart de hoeveelheid uitstaand krediet met 9,8 miljard euro zien dalen tot in totaal 151 miljard euro, een daling van zo’n 7 procent.

Zakelijke kredieten bij ING krimpen

Dat blijkt uit een nieuwe statistische bijlage die ING afgelopen week voor de eerste keer publiceerde. Die biedt meer inzicht in de kredietverlening van ING sinds de kredietcrisis eind september losbarstte.
(De Volkskrant, pag. 6)
 
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media:
 
Dodenrit kost Reaal 5 miljoen
(De Volkskrant, pag. 3)
 
Omstanders Apeldoorn kunnen ook schade claimen
(Algemeen Dagblad, pag. 9)

Reageer op dit artikel