nieuws

Yarden stuurt cadeauaanbieder de laan uit

Archief

Uitvaartverzekeraar Yarden heeft de contacten met één tussenpersoon verbroken die cadeaus als flatscreen-tv’s en koffiezetapparaten gebruikte om klanten te lokken.

 

Met vijf andere intermediairbedrijven is de afspraak gemaakt dat ze stoppen met deze praktijken.

 

  &nbspIn totaal kent de uitvaartverzekeraar een tiental tussenpersonen die cadeaus aanbieden om polissen te verkopen. Yarden had al eerder aangegeven intermediairs die op deze manier klanten werven de wacht aan te zeggen. "Wij willen dat onze uitvaartverzekering wordt afgesloten na een deskundig en een goed advies voor de consument", zegt manager commerciële zaken Serge Evers van Yarden. "En we willen niet dat het cadeau de prikkel is om een polis te sluiten."

 

Reageer op dit artikel