nieuws

Welke en MNF Bank ontwikkelen WoonLife Ruimte Hypotheek

Archief

Welke Financiële Diensten lanceert de WoonLife Ruimte Hypotheek, die in samenwerking met MNF Bank (WoonNexxt) is ontwikkeld. De WoonLife Ruimte Hypotheek is het tweede hypotheekproduct binnen WoonLife en kan met verschillende aflosvormen worden gesloten, waaronder een bankspaarhypotheek.

Welke en MNF Bank ontwikkelen WoonLife Ruimte Hypotheek

Ook een krediethypotheek is mogelijk, waarmee klanten het hypotheekbedrag kunnen verhogen of voor een rentevakantie kunnen kiezen. Dat betekent tijdelijk lagere maandlasten in een bepaalde periode en het doorschuiven van de rentelasten naar de toekomst. Het bedrag aan administratiekosten is voor iedere klant gelijk, ongeacht de hoogte van het hypotheekbedrag. Offertes van de WoonLife Ruimte Hypotheek heeft het intermediair binnen 24 uur in huis, garandeert Welke.
 
Foto: Martin Keegstra (Welke), Frits van Aanhold (MNF) , Cor Zwaan (Welke) en Peter Ebbeling (MNF) tekenen de samenwerkingsoverkomst.

Reageer op dit artikel