nieuws

Welke biedt tussenpersoon marketingondersteuning

Archief

Serviceprovider Welke Financiële Diensten introduceert Marketing Online. Dit nieuwe instrument biedt tussenpersonen ondersteuning in de marktbewerking met als doel nieuwe klanten te werven en meer omzet bij bestaande klanten te genereren.

Welke biedt tussenpersoon marketingondersteuning

De eerste actie is gericht op starters, omdat volgens Welke koophuizen voor hen betaalbaarder worden, zij geen huis hoeven te verkopen, en daardoor een interessante doelgroep zijn. De actie bestaat uit een persoonlijk StartersHypotheekRapport. De potentiële starter vult op de website zijn gegevens in, waarna hem het rapport wordt toegestuurd. Dit rapport gaat in op alle relevante informatie, het maximale hypotheekbedrag en typen huizen die hij kan kopen. Het intermediair krijgt de leadgegevens, zodat hij zelf voor de juiste opvolging kan zorgen. Via het extranet van Welke bepaalt de tussenpersoon zelf aan welke acties hij meedoet.

Reageer op dit artikel