nieuws

VNAB Award 2009 voor Polak Schoute

Archief

Pim Polak Schoute, scheidend directeur van expertisebureau Cunningham Lindsey, heeft tijdens de afscheidsreceptie in het Amsterdamse Concertgebouw uit handen van Kees Krijgsman de VNAB Award 2009 ontvangen.

VNAB Award 2009 voor Polak Schoute

Polak Schoute ontving de hierbij behorende kristallen karaf met inscriptie "voor zijn ambassadeurschap en professionele bijdrage, die hij over een periode van meer dan 35 jaar heeft geleverd ten behoeve van expertises en afwikkeling van schades in de co-assurantiemarkt in Nederland", zo motiveerde Krijsgman, vice-voorzitter van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) de uitverkiezing. In zijn afscheidsspeech uitte Polak Schoute onder meer zijn ongenoegen over het besluit van de top van Cunningham Lindsey om afscheid te nemen van Hans Groot als bestuursvoorzitter van Cunningham Lindsey Europe. De bijeenkomst werd opgeluisterd met een optreden van de musicus Benjamin Zander.

 
Foto: Pim Polak Schoute (rechts) toont tijdens zijn afscheidsreceptie de  kristallen karaf met inscriptie, zojuist ontvangen uit handen van Kees Krijgsman.

Reageer op dit artikel