nieuws

Verzekeraars werken met medium dat Karst T. bejubelt

Archief

Een aantal grote zorgverzekeraars erkent de esoterische nascholingscursussen van spiritueel medium Gabriela Gaastra. Zij is omstreden omdat ze de aanslag van Karst T. op de koninklijke familie bejubelt. Die aanslag diende volgens het medium een hoger doel. Dit staat vandaag op de voorpagina van Trouw.

Verzekeraars werken met medium dat Karst T. bejubelt

De slachtoffers van het drama hebben volgens haar vanuit historisch perspectief de rol van 'Ridders' gespeeld. Zij hebben zich 'op zielsniveau beschikbaar gesteld' en 'met hun Zijn' de koninklijke familie voor groot onheil behoed.
(Trouw, pag. 1)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
ING: krediet stijgt uit voorzorg
(Het Financieele Dagblad, pag.17)
 
AOW-commissie op weg naar 67 jaar
(De Telegraaf, pag. 25)
 
De Grave vertrekt alweer als directeur bij DSB Bank
(Algemeen Dagblad, De Telegraaf, De Gelderlander, Trouw, Het Financieele Dagblad, De Volkskrant)

Reageer op dit artikel