nieuws

Tachtig miljoen pensioenpremie via Akkermans

Archief

Akkermans & Partners claimt over 2008 een pensioenproductie van meer dan € 80 mln te hebben gerealiseerd. Het pensioenbedrijf verwacht een "forse stijging" van die omzet.   Het omzetcijfer is uitgedrukt in de eenheid APE. Dit houdt in alle nieuwe periodieke premies plus 10% van de koopsompremies. "Hiermee schaart Akkermans & Partners Pensioen Netwerken zich onder […]

Akkermans & Partners claimt over 2008 een pensioenproductie van meer dan € 80 mln te hebben gerealiseerd. Het pensioenbedrijf verwacht een "forse stijging" van die omzet.
 
Het omzetcijfer is uitgedrukt in de eenheid APE. Dit houdt in alle nieuwe periodieke premies plus 10% van de koopsompremies. "Hiermee schaart Akkermans & Partners Pensioen Netwerken zich onder de grote pensioenadviseurs", zegt het bedrijf zelf. De cijfers zijn verstrekt door de verzekeraars waarmee zaken wordt gedaan. Ten opzichte van 2007 zou "een gezonde groei" zijn gerealiseerd.
 
   De productie komt van zo'n 135 intermediairbedrijven die zijn aangesloten bij een van de Akkermans & Partners-concepten én driehonderd aangesloten accountantsbedrijven. "Gezien de ambitie om te groeien qua aantal leden en de verdere groei en betrokkenheid bij pensioendistributie vanuit de leden, verwachten wij een forse verdere stijging van de jaarlijkse APE", aldus commercieel directeur Eric Jansen.

Reageer op dit artikel