nieuws

Starters

Archief

Bode & Van der Vorst (Maastricht)

 

Op de website scheidenmetjehart.nl presenteren jurist Lia Bode (51) en financial planner Ella van der Vorst (41) zich als adviesbureau voor het begeleiden van (echt-)scheidingen. In die begeleiding speelt financiële planning een voorname rol. Het Limburgse bureau heeft een vergunning van de AFM om te bemiddelen in verzekeringen (leven en schade), krediet (hypothecair en consumptief) en spaarrekeningen. Van der Vorst werkte eerder onder meer bij Stienstra Bonnema.

 

Profivius Advies (Leeuwarden)

 

Zamen Majeed (25) heeft ongeveer een maand in loondienst gewerkt bij een uitvaartverzekeraar en is daarna voor zichzelf begonnen. Hij werkt samen met een vastgoed- en finance-bedrijf in Zwolle dat hem tevens begeleidt bij zijn carrière. Dit bedrijf levert ook de opdrachten aan. Majeed richt zich voorlopig nog op uitvaart, maar uiteindelijk wil hij doorgroeien en alle diploma’s halen.

 

Yfinance (Hengelo)

 

Yves Gilbers (25) is gestart met Yfinance in Hengelo. Gilbers is hypotheekadviseur en was werkzaam bij een bank. Hij wil niet meer kwijt dan dat de vergunningen voor leven, schade en hypotheek aangevraagd en inmiddels binnen zijn.

 

Reageer op dit artikel